Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
Koulutus

Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtaminen

OAJ Kanta-Häme kutsuu alueen rehtorit, virka-apulaisrehtorit, päiväkodin johtajat, opetus- ja varhaiskasvatuspäälliköt sekä varhaiskasvatus-, opetus- ja sivistysjohtajat, työsuojelupäälliköt sekä opettajataustaiset varsinaiset työsuojeluvaltuutetut paikallista yhteistoimintaa edistävään koulutukseen Hämeenlinnan Vaakunaan. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki edellä mainitut tehtävänhaltijat.

OAJ Kanta-Häme tarjoaa osallistujille koulutuspäivän aikana aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin. Mahdollisista matkakuluista, sijaiskuluista tai ansiomenetyksestä vastaa tarvittaessa osallistujan työnantaja. Muistathan siis sopia näistä asioista etukäteen ennen koulutusta.

Ohjelma:
klo 8.45-9.30 Aamiainen
klo 9.30-9.45 Tilaisuuden avaus
klo 9.45-12.00 Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin vastuista ja velvollisuuksista, Sara Simberg, erityisasiantuntija, työelämäedunvalvonta, OAJ
klo 12.00-12.50 Lounas
klo 13-14 Psykologinen turvallisuus työyhteisössä, Hanna Poskiparta, työpsykologi
klo 14-15 Uhka- ja väkivaltatilanteet työssä – työntekijän oikeus koskemattomuuteen, Sara Simberg, erityisasiantuntija, työelämäedunvalvonta, OAJ
klo 15 Tilaisuuden päättäminen ja iltapäiväkahvi

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset pe 22.3. klo 15 mennessä. Mikäli olet jo ilmoittautunut tilaisuuteen, ei sinun tarvitse ilmoittautua uudelleen.