Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
Koulutus

Yksilöllistäminen ja eriyttäminen lukiossa ja amm. 2. asteella

Opetuksen, ohjauksen ja arvioinnin mukauttamisen ja erityisjärjestelyjen tarve on lisääntynyt myös lukiossa ja ammatillisella 2. asteella. Koulutuksessa saat tietoa miten varautua, opastaa ja ottaa huomioon opiskelijan erityiset tarpeet esimerkiksi nepsy-haasteisiin liittyen.

Oma osaaminen vahvistaa työnhallinnan tunnetta ja siten lisää työhyvinvointia. Opetusalalla osa opettajan työhyvinvoinnista muodostuu pedagogisesta hyvinvoinnista, joka syntyy ja vahvistuu omasta osaamisesta sekä opiskelijan kohtaamisissa ja vuorovaikutuksessa.

OAJ Kanta-Häme järjestää OAJ Etelä-Karjalan, OAJ Satakunnan, OAJ Päijät-Hämeen, OAJ Kymenlaakson, OAJ Keski-Suomen, OAJ Pohjanmaan, OAJ Kainuun ja OAJ Lapin paikallisyhdistysten jäsenille koulutustilaisuuden. Jokaisella alueella on 50 Teams-linkkiä käytettävissä. Kanta-Hämeen lähitilaisuus järjestetään Hämeenlinnan Vaakunassa.

Ohjelma:
klo 17-17.50 Ruokailu
klo 18-20.00 Yksilöllistäminen ja eriyttäminen, Marika Mäkinen, KM, EO, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja ja tohtorikoulutettava, Ammattiopisto Spesia

Sitovat ilmoittautumiset lähitilaisuuteen ke 31.1. mennessä. Teamsin kautta osallistujat voivat ilmoittautua ma 12.2. saakka.