Ohita navigaatio

Elixia Online Training jäsenten käytettävissä!

OAJ Kanta-Häme haluaa kiittää jokaista jäsentään korona-aikana tehdystä työstä ja venymisestä yhteisen hyvän eteen! Jäsentemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme jäsenillemme Elixia Online Training -palvelun ajalle 1.6.2021-31.8.2022.

Rekisteröitymisessä tarvittavat tiedot on lähetetty paikallisyhdistysten kautta jakoon ma 31.5.2021. Mikäli et ole saanut postia, ole ensin yhteydessä omaan paikallisyhdistykseesi. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä alueyhdistyksen puheenjohtajaan tai alueasiantuntija Katri Juvoseen (alueasiamieskantahame@gmail.com).

Mikäli liityt palvelun käyttöoikeuden (-31.8.2022) aikana kantahämäläisen paikallisyhdistyksen jäseneksi, saat palvelun käyttöösi paikallisyhdistyksen kautta tai olemalla yhteydessä alueyhdistyksen puheenjohtajaan tai alueasiantuntija Katri Juvoseen.

Tapahtumat

Tapahtuma | 14.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 23.1.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000