Ohita navigaatio

Tulossa: Hyvin sanottu -etkot 28.9.

Hämeenlinnassa järjestetään syyskuun lopussa Hyvin sanottu -keskustelufestivaali, jonka yhtenä yhteistyökumppanina on OAJ Kanta-Häme. Järjestämme keskustelufestivaalin alkajaisiksi Hyvin sanottu -etkot Juliuksen olohuoneella (Kasarmikatu 4, Hämeenlinna). Iltaan kuuluu hyvien keskustelujen lisäksi ruokailu noutopöydästä.

Illan keskustelujen aiheina ovat koulutuspoliittiset asiat sekä työhyvinvointi. Mukana keskustelemassa ovat mm. kansanedustaja Timo Heinonen, yhtenäiskoulun rehtori Anne Laatikainen Hämeenlinnasta, Janakkalan kunnan sivistyslautakunnan pj Katriina Jaakonsaari. ’ Odotamme tilaisuuteen myös maakunnan ministereitä. Kaikkien panelistien nimet julkaistaan OAJ Kanta-Hämeen verkkosivuilla ja Facebookissa lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa tiistaina 5.9. klo 18 – toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi ajoissa! Tilaisuuden luonteen ja käytössämme olevan tilan vuoksi mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Tapahtumat

Tapahtuma | 28.9.2023

Hyvin sanottu -etkot

Tapahtuma | 29.9.2023

Aktiivitoimijoiden seminaari

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000