Ohita navigaatio

Valot päälle! -mielenilmaus Helsingissä 23.11. - hae matkatukea alueyhdistykseltä!

OAJ järjestää torstaina 23.11. poliittisen mielenilmauksen lakiin säädettävää vientivetoista työmarkkinamallia vastaan. Lähde mukaan toteamaan: ”ei näin – valot päälle!” Lue lisää mielenilmauksesta: https://www.oaj.fi/valotpaalle.

Osallistuessasi mielenilmaukseen ja kulkueeseen saat omaksesi OAJ:n heijastinliivin, pipon ja valon. Marssin jälkeen saat vielä kiitokseksi suklaalevyn ja kahvipaketin. Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon TÄÄLLÄ! Samalla voit osallistua arvontaan, jossa 10 onnekasta voittaa itselleen 85 euron arvoisen lahjakortin Perfect Finnish -verkkokauppaan (palkinnon saaminen edellyttää osallistumista mielenilmaukseen).

OAJ Kanta-Häme maksaa 20 € matkatuen Valot päälle! -tapahtumaan osallistuville kantahämäläisille OAJ:n jäsenille, jotka auttavat saamaan tapahtumalle näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tuki maksetaan jälkikäteen matkalaskua vastaan. Matkalaskupohja löytyy alueyhdistyksen verkkosivuilta kohdasta Lomakkeet. Matkakulukorvauksen suuruus on 20 €. Lähetä matkalaskusi sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtajakantahame(a)gmail.com 3.12. mennessä. Tarkistamme jokaisen matkalaskun lähettäneen jäsenyyden.

Saadaksesi matkatuen valitse jompikumpi seuraavista:

A. Julkaise Facebookissa tai Instagramissa kuva itsestäsi tapahtumassa OAJ:n heijastinliivi päällä ja merkitse kuvaan @oajkantahame. Huomaathan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta julkaisu näkyy meillekin! Jos käytät someprofiilissasi nimimerkkiä (eli tilisi ei ole etunimisukunimi tai muu vastaava), laita sähköpostia tiedottajakantahame(a)gmail.com, jotta osaamme yhdistää tilin oikeaan jäseneen.

B. Jos et ole somessa tai sinulla on salattu profiili, voit myös lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen tiedottajakantahame(a)gmail.com ja julkaisemme kuvan omassa somessamme. Kerro viestissäsi kuvassa näkyvien henkilöiden nimet (jos useita). Nimiä ei julkaista kuvan yhteydessä.

Nähdään Helsingissä 23.11.!

Tapahtumat

Tapahtuma | 14.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 23.1.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000